Max Factor’s Clump Defy Extensions Mascara

linn

Jag byter sällan mascara då jag hittat en jag gillar. Och jag använder oftast vattenfasta mascaror då jag gillar när de sitter bra. Men ibland kommer det någon ny mascara och seglar upp som en ny favorit. Som överraskar och som verkligen stämmer överens med vad den lovar. Trumvirvel för: Max Factor Clump Defy Extensions Mascara!

IMG_20160612_184541

Volym, längd och inga klumpar! Den är precis så bra som den låter!

Fiberformula som förlänger och ger mer volym till fransarna. Patenterad borste som separerar och definierar fransarna utan klumpbildning.

IMG_20160612_183831

Så här ser borsten ut. Lätt att jobba med, kommer åt alla fransar och det blir verkligen inga klumpar. Den är faktiskt så pass bra att man under dagen/till kvällen kan bygga på mer för en glammigare look.

IMG_20160612_183728

Så förrutom min trotjänare jag har så är detta min nya stjärna bland mascaror!

179kr

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *