Anastasia’s Dipbrow Pomade

linn

Ingen har väl missat det fokus som ligger på just ögonbryn just nu? Välformade, maffiga och hållbara..inte helt lätt. Jag har haft problem med att hitta en produkt för brynen som håller bra, som inte suddas ut eller flyter ut. Många har en förmåga att ”försvinna” under dagen. Och mitt lilla ”ögonbrynsproblem” är att jag har ett ärr mitt på det ena brynet. Vilket gör att det är svårt att få en produkt att fästa där, och som sagt sitta kvar hela dagen. Men nu förstår ni, så har jag hittat produkten som jag tycker är den allra bästa till brynen just nu:

IMG_20160620_182419

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade! En fantastisk ögonbrynsfärg som håller hela dagen.

IMG_20160527_203244

Krämig formula som gör det enkelt att forma brynen precis så som du själv vill ha dem. Formulan är lätt att jobba med. Glider på huden och fastnar bra på brynen.

IMG_20160620_182233

Använd en ögonbrynspensel när du applicerar, de är oftast hårdare och lättare att definiera kanter med. Sen är det bara att jobba fram den form du vill ha och hur täta bryn du vill ha. Passar perfekt för fuktiga klimat, om du tränar mycket, nu på sommaren eller om du har oljig hy. Den är nämligen både kladdfri och vattenfast!

IMG_20160620_182335

Rekommenderar varmt denna lilla glasburk! Jag kommer alltid att ha en liten burk Dipbrow Pomade i min smink-necessär iaf…Den är fantastisk!

Finns i 11 färger och ca pris är 255kr.

IMG_20160606_182243

Jag använder färgen Soft Brown.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *