Vita Liberata – Self Tanning Night Moisture Mask

linn

Inatt har jag sällskap av…denna! Vita Liberata har en ansiktsmask som brukar få sova ihop med mig med jämna mellanrum. När jag känner att jag behöver lite ”extra”… som nu då jag (och huden) känner mig trött, och solen lyst med sin frånvaro…

IMG_20160818_152407

Self Tanning Night Moisture Mask är en ansiktsmask som verkar över natten. Masken ger en intensiv återfuktning samtidigt som den ger dig en lätt gyllene färg. En Brun utan sol produkt med extra lyster!

IMG_20160818_152606

Ekologiska solrosfrön som innehåller vitamin A, C och D som lugnar och skyddar huden. Och tokoferol som skyddar mot fria radikaler. Samt äpple som mjukar upp fina linjer och rynkor. Dessa ingredienser jobbar på att reparera huden, motverka ålderstecken och talgkontroll för feta hudtyper.

IMG_20160818_152537

Resultatet efter en natt är jämnt och lätt solkysst. Huden känns rikligt återfuktad! Den luktar inte, och färgar inte av sig alls på mitt vita örngott. För en djupare färg så kan man använda den flera nätter i rad, vilket jag kommer att göra nu.

Fuktboost med gyllene färg – kombinationen känns extra lyxig! Den är riktigt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *