Mexx Look Up Now

linn

Jag älskar dofter! Ett av mina starkaste minnen är just doftminnen, så kanske är det därför jag har en förkärlek till parfymer. Skulle utan problem kunna fylla ett helt badrumsskåp med dessa ljuvliga känslobärare… Friska, fräscha, söta, tunga, sofistikerade, sportiga…och såklart olika för olika årstider.

Min senaste doft är:

img_20160909_181249

Mexx – Look Up Now! För det första så ligger budskapet i namnet mig varmt om hjärtat. Look Up Now, Life is surprising. De menar på att vi måste se oss omkring för att inte missa det vackra, spännande i vår vardag. Varje dag innehåller guldkorn men för att se det måste vi ibland höja blicken och ta in omgivningen.

img_20160912_215017

Dofterna i parfymen är ”lika överraskande som en gömd trädgård mitt i staden – en trädgård som du bara kan hitta om du tittar upp från din vardag”.

Toppnoter – saftigt, fruktiga toppnoter av persika, mandarin och vilda björnbär.

Hjärtnoter- blommiga dofter av gardenia,jasmin och tuberos.

Basnot – cederträ, vanilj och Sandelträ.

Dessa blandningar ger en frisk doft! Feminin, sensuell, blommig och lekfull. Jag älskar den!! Det enda negativa är att det är en EdT så doften försvinner lite för snabbt…jag tycker så mkt om den så jag hade velat ha den som EdP…

img_20160912_215055

Köp den, njut och ta vara på ögonblicken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *