Kerstin Florian’s Scrub & Sunless Tan

linn

Onsdagskvällen berikar mig med en härlig spa-doft här hemma…Jag älskar doften från Kerstin Florian’s Turkish Body Scrub…Den tar mig tillbaka till känslan när jag jobbade på spa, den avkopplande lite lyxiga känslan. Precis vad jag behöver idag! Och något jag aldrig tackar nej till är en bra brun-utan-sol 😉

img_20160914_124623

 

img_20160914_124425

Turkish Body Scrub. En peeling som doftar helt fantastiskt! En blandning mellan eukalyptus och lavendel…Jag mår bra bara av att lyfta på locket. En riktigt uppfriskande och cirkulationsfrämjande peeling. Rengör huden på djupet, bra om du vill ha en lite ”kraftigare” peeling.

Huvudingredienser är mineralsalt som är djuprengörande. Eukalyptusolja som är stärkande och rengörande. Stimulerar även immunsystemet. Lavendelolja som är lugnande, rengörande och avslappnande.

img_20160914_124639

Massera in på fuktig hud. Var extra noggrann på områden där du vet att du är extra torr. Skölj av. Huden är som ny.

img_20160914_124510

Sunless Tan. Det här är en bra brun-utan-sol  (bus) som ger lagom med färg. Perfekt till att underhålla den färg du redan har, som nu till att förlänga sommaren med. Formulan är lätt att jobba med, och doften är behaglig. Inte mkt bus-doft som jag gärna aktar mig för… Denna lotion är berikad med sheasmör och sötmandelolja som gör huden rikligt återfuktad. Perfekt för de flesta vågar jag påstå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *