Elemis – ögonprodukter i toppklass!

linn

Jag är ganska kräsen vad gäller hudvårdsprodukter. Jag vill helst känna mig 100% nöjd med produkten, känna att den är ”aktiv” – levererar det resultat som utlovas och till det gärna vara dryg så dem räcker länge. Ibland så hittar man dem, guldkornen bland alla produkter. Såna som man inte gärna byter ut…och till min förvåning?! så är det andra gången detta år som jag hittat ögoncreme som är helt fantastiska! Tycker att det är svårt att hitta bra ögonprodukter…I våras var det en från Elizabeth Arden Pro, och nu har jag: Elemis!

img_20160906_163138

Elemis Pro-collagen Advanced Eye Treatment & Elemis Pro-collagen Eye Renewal.

img_20160906_211139

Det handlar alltså om två produkter som kompletterar varandra. Den jag börjar med är två magiska droppar av denna Advanced Eye Treatment. Lätt konsistens som lätt går in i huden. Superaktiv Padina Pavonica och frön från blå linblommor bidrar till att strama upp huden och slätar ut fina linjer och rynkor. Naturliga fuktighetsbevarare ger ett fantastiskt fukttillskott.

img_20160906_211220

Ovanpå dropparna applicerar jag denna creme, för maximal effekt!

Padina Pavonica hjälper till med hudens fukthalt och spänst – ger ett fylligare utseende. Grönalgen Chlorella Vulgaris har en uppstramande effekt. Bovete har en stärkande och stimulerande effekt, brukar användas för att minska på mörka ringar och påsar under ögonen. Extraktet från mimosa och ros bidrar till att stärka hudens elasticitet och ger en maximal återfuktning.

Kombinationen av dessa ingredienser i denna lätta ögoncreme tillsammans med dropparna från Advanced Eye Treatment i Elemis Anti-Ageing serie är toppklass! Går lätt in i huden utan att tynga ner huden, trots två produkter. Fint resultat som hjälper mot mina linjer, hurra! Välinvesterade pengar!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *