Marc Inbane Natural Tanning Spray

linn

Jag är ju en BUS – älskare, (Brun-utan-sol). Älskar att man kan få lite färg året om och dessutom på ett skonsamt sätt. Jag hittade häromdagen denna lilla svarta necessär, som jag hade glömt bort… Och innehållet gav mig ett Halleluja-moment! Jag säger bara: Marc Inbane Natural Tanning Spray!

img_20160920_174838

Okej, det finns inget negativt att säga om denna produkt. Jag tycker, i mitt tycke och smak, att den är helt ultimat. Lättapplicerad och torkar på direkten. Du får snabbt en gyllenbrun färg som håller länge, en fin trovärdig gyllene nyans. Lämnar inga fläckar eller ränder. Sprayen är berikad med Ginko, Aloe Vera och vitamin E, allt för att återfukta din hud.

img_20160920_174458

Var noga med att skaka flaskan innan användning. Sedan är det bara att spraya i cirkelrörelser. Nu har jag bara testat denna på ansikte och dekolletage, och då har jag gjort så att jag sprayat rakt på Kabuki-borsten för att sedan svepa runt i cirkelrörelser med den på ansiktet. Perfekt resultat! Till kroppen finns en handske som du kan ”gå efter” med och jämna ut.

img_20160921_090203

Ingo, Bart och Nele heter grundarna – De två första bokstäverna i deras namn bildar Inbane! År 2012.

Efter att vännerna missat sitt plan på Amsterdams flygplats tillbringade Ingo, Bart och Nele tiden med att titta på förbipasserande. De märkte snabbt att utseende och hållning skiljde sig för avresande och återvändande semesterfirare. Passagerarna på väg hem såg strålande, bruna och friska ut, vilket i sin tur hade en positiv effekt på deras hållning. Våra hektiska liv och begränsade soltimmar i vårt land gör det svårt att behålla denna hälsosamma semesterglöd. Även om solen skiner så måste vi förhålla oss till dess skadliga UV-strålar. Idén om en naturlig solspray föddes!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *