Autumn Creation från Yves Rocher

linn

Höstnaglar? Låt dig inspireras av Yves Rochers Autumn Creation 2016 – Limited Edition. Yves Rocher har precis kommit med härliga nyheter inspirerade av hösten, varma färger med en nyans av kopparskimmer.

img_20160927_122352

Botanical Color Nail Polish är nagellacken som har de perfekta höstnyanserna. Nagellacken har hög glans, och lätta att applicera. Hög färgintensitet. Ovan i färgerna: 79. La Gacilly & 58. Jaune moutarde. Jag tycker att de är väldigt fina, men känner mig inte helt hemma i gröna/gula naglar…så jag satsar på kopparskimmer istället:

img_20160927_122322

Coppery Top Coat Effect! Med det här lacket kan du få en skir kopparskimrande touch oavsett vilken färg du har på ditt lack. Bara att applicera ovanpå det lack du har. Perfekt då man vill vara lite ”lagom” höstig 😉

Bra priser för höstlack; ca 59:-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *