Blotterazzi

linn

Har ni hört talas om Blotterazzi? För en sån som mig, med blandhy, så har den blivit en kär vän. Jag blir alltid blank i ansiktet/t-zonen några gånger per dag, och då brukar jag alltid pudra över lite lätt, dölja det blanka. Men som ni nog märkt så brukar det till slut inte bli så snyggt. Att pudra på en gång blir bra men flera gånger resulterar i en ojämn bas..och kaka-på-kaka effekt. Det är då jag istället använder mig av:

img_20160927_121939

Blotterazzi – är som blotting papers fast i svampform.

img_20160928_214255

Det är en rengöringsbar och återanvändningsbar blotting Sponge, som är till för att reducera glans och överflödigt sebum i ansiktet. Materialet suger upp överflödig olja utan att förstöra din makeup.

img_20160928_214231

Hur använder man då Blotterazzi? Svampen måste vara torr. Du trycker varsamt svampen mot de områden som är blanka. Den spetsiga delen är perfekt vid t.ex. näsvingarna och den större delen t.ex. pannan.

Perfekt förpackning att ha med sig. Tunn, spegel på insidan och två Blotterazzis. På undersidan finns ”ventiler” som gör att svamparna torkar snabbare.

img_20160928_214206

På det stora hela tycker jag att denna är riktigt bra! Kan rekommendera den till er som vill ha hjälp att reducera det blanka i ansiktet! Plus för att den återanvänds och för att den har en spegel i locket! Och även om jag pudrar emellanåt ändå…så blir resultatet så mkt bättre då hudytan då är torr och mattare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *