Elemis Biotec Skin Energizing Cleanser

linn

Det är ju ingen hemlighet att jag gillar Elemis produkter väldigt mycket… Hyllade ju ganska nyligen deras ögonprodukter så jag tänkte att jag kan ta denna med.. Min ansiktsrengöring som jag använder just nu kommer just från Elemis. Elemis Biotec Skin Energizing Cleanser.

img_20161010_145623

En helt underbar rengöring! Doften är så härlig, doftar lite lyxigt…sofistikerat…Spa! En lätt löddrande rengöring som lämnar känslan av att huden verkligen blivit riktigt ren! Den är laddad med en trio av lystergivande syror och en elektrolytlösning som rengör huden på djupet, avlägsnar makeup och orenheter samtidigt som huden balanseras. Huden får en energiboost, vilket jag tycker att jag jämt behöver…

Produkten består av naturliga ingredienser så därför kan färgen på produkten variera något.

img_20161010_145916

Elemis Biotec System innehåller ett potent Bio-Energy komplex av inkapslat zink och koppar i kombination med trion av syror och kraftfulla Phyto-Bioactive som hjälper till att stödja och bibehålla optimal hudfunktion. Ger huden ny lyster.

Användning: 3-4 pump i fuktiga handflator och löddra upp med lite vatten. Massera i ansiktet och skölj.

Denna rengöring passar alla hudtyper och den är otroligt dryg. Räcker väldigt länge, så den är verkligen värd varenda krona! Lyxig känsla både i känslan och utseendemässigt!

Ca. Pris 519:-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *