Sun Touched från Makiash

linn

Life’s a Beach…Hur härligt låter inte det?! Sun Touched från Makiash fortsätter jag att använda ett tag till, eller jag tror att det får hänga med hela vintern. Finns liksom ingen anledning att sluta med detta Bronzing Powder. De mest solbruna, glittriga nyanserna av Bronzers har jag lagt undan nu och fokuserar istället på de lite ljusare, mildare färgerna. Såsom denna från Makiash.

img_20160816_084823

Färgen är såå mjuk och mild. Lite ”ökenfärgad” (om det finns någon sådan nyans..?). Matt och silkeslen! Den är verkligen så fin på! Antingen att ha bara den eller för att förstärka kindbenen med och toppa med rouge. Blir en väldigt naturlig färg, utan tillstymmelse av orange färg. En bra året-runt-produkt!

img_20160816_084640

Ca pris 179:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *