Tan in a bottle från Maria Åkerberg

linn

Tan in a bottle – ja det är väl tur att det finns! Särskilt nu när solstrålarna inte är de mest generösa…oundvikligen blir det mindre och mindre solenergi nu…och vi blir då också lite blekare. Jag är glad att det finns produkter som kan boosta en lite denna period, så jag slipper bli så där ”genomskinlig”…Jag använder brun-utan-sol året om. Denna är en av dem som jag gillar så mycket: Tan in a bottle från Maria Åkerberg.

img_20161017_200800

Denna brun utan sol är en light variant kan man säga. Du blir inte knall-brun utan här bygger du upp din färg tills du blir nöjd. Applicera flera dagar i rad för en ”brunare” färg eller nöj dig med en ljus lätt nyans. Passar bra för dig som är ljus i huden då resultatet blir naturlig i tonen och är lätt att applicera.

Doftar väldigt friskt och fräscht av citrongräs (älskar citrongräs)! Och den passar både kropp och ansikte. Lättanvänd – perfekt för dig som inte är en van brun-utan-sol användare och när du själv vill bestämma graden av färg!

img_20161017_200943

Ca pris 159:- 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *