Anastasia Beverly Hills – Darkside Waterproof Gel liner

linn

Vill ni veta vilken eyeliner jag tycker är bäst hittills i år? Den som sitter som berg, är lätt att applicera och som man kommer åt allra närmast fransraden med… Min stora favorit kommer från Anastasia Beverly Hills och heter Darkside Waterproof Gel liner!

img_20161018_161614

Den här eyelinern är, som ni hör på namnet, vattenfast och som jag gillar det! Tycker ibland att eyeliners har en förmåga att ”försvinna” under dagen men denna sitter kvar. Ultra-pigmenterad krämig penna som har en smal uppskruvbar spets. Färgen blir väldigt intensiv, lätt att få till en vingad liner likväl som man kan sudda o tona ut strecket och få till smoky eyes.

img_20161018_172543

Älskar denna penna!!

Ca pris 219:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *