Illuminating enzyme masque – Elizabeth Arden Pro

linn

Nytt jobb, förkyld och så lite grått väder på det…resulterar i att min hud känns aningen trött… Det är då jag är så otroligt glad över att ha de här produkterna med extra allt att skämma bort ansiktet med. Min bästa ansiktsmask just nu är Elizabeth Arden Pro’s nyhet Illuminating Enzyme Masque. Om ni inte har testat märket Elizabeth Arden Pro tycker jag verkligen att ni ska göra det nästa gång ni ska köpa ny hudvård. Varje gång jag provar en ny produkt från detta märke slås jag av hur bra de verkligen är! Grymt imponerad av hur effektiva de är! Förstår mycket väl varför de är så prisbelönta. Så nu har de gjort det igen:

img_20161031_201622

Elizabeth Arden Pro Illuminating Enzyme Masque. Vad är nu detta för ansiktsmask? En enzyme mask som är rengörande, uppklarnande och tillför fukt – en riktig boost för huden.

Papaya, Pumpa, Ananas och Svart pilbark bildar en enzympeeling som exfolierar bort döda hudceller. Medans Klorogensyra, Ingefärsrotsextrakt och Vitamin E verkar uppklarnande. Bisabolol, Ingefärsrotsextrakt, Solrosolja och Sheasmör lugnar och återfuktar huden.

Detta är en mask som känns väldigt fyllig, lite tjock. Man riktigt känner hur ansiktet njuter av att få arbeta med den. En perfekt multiprodukt då det är både peeling och mask i ett. Doftar helt ljuvligt av vanilj!

img_20161031_201807

Applicera ett tjockt lager över rengjord hud och låt verka i 10 minuter. Skölj noga med varmt vatten. 1-2 ggr i veckan.

Så ”Get ready to Light upp the room”…

Pris: 845:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *