Whipped Cream by Rebecca Stella

linn

Använder ni cremevit ögonpenna? Jag använde det jämt förut, sedan tog min slut och jag hittade ingen bra färg så jag glömde bort det ett tag. Men nu har jag hittat en som är perfekt i nyans! ”Lagom” vit. Många är för vita, så att det bara ser jättekonstigt ut..de ska vara lite mer vaniljiga, gräddfärgade. Som Rebecca Stellas Whipped Cream:

img_20161103_125521

Men varför vit kajal/kohl penna och var använder jag den? Vitt förstorar, och om du lägger kajalen på vattenlinjen (innanför undre fransraden, in mot ögat) så får du ett mer öppet intryck av ögat. Ögonen ser större ut och man ger ett mer vaket intryck. Ja tack!

img_20161103_125443

Whipped Cream har den nyansen som jag sökt efter och en bra konsistens! Bra hållbarhet och lättarbetad!

img_20161103_125554

119:- på rebeccastella.com 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *