By Terry – Light-Expert Click Brush

linn

Det är mycket hurra-rop här på bloggen nu, men det är för att jag har träffat på såna otroligt bra produkter nu på sistonde! Här kommer ännu en, av flera, från detta märke: By Terry! Ska erkänna att det faktiskt är första gången jag använder produkter från By Terry…Har under så lång tid hört så mycket bra om dom…så då kan ni förstå mina förväntningar.. så nu äntligen!

img_20161103_202342

Light-Expert Click Brush är ett Halleluja-moment! Detta är en lätt foundation/highlighter som tillför extra allt till huden. Med ett klick så får man fram en foundation innehållande korrigerande ljusprismor, kamouflerande mikropigment och mineralpuder.

img_20161103_202448

Vad är det som är så bra? Den är lätt i konsistensen, inte heltäckande, men iom att den är så bra så behöver den inte ge full täckning. Formulan ger huden en otroligt fin och jämn yta med lyster. Bra återfuktning som hjälper till att fylla i fina linjer och döljer porer. Fungerar även för att fräscha upp den makeup du redan har på dig. Perfekt att ha med i väskan som ”quick-fix”. Jag var skeptisk måste jag erkänna, men testade över den foundation och puder jag hade…och jäklar vad snyggt resultatet blev! Ny lyster på några sekunder!

img_20161103_202009

Klicka och placera borsten på ansiktet. Arbeta med lätta drag från mitten och utåt och arbeta in foundation med borsten. Om jag ska säga något negativt om produkten är det att jag tycker borsten är lite hård/svårjobbad, men det kan vara jag som är bortskämd med den borste jag vanligtvis använder.. Avtagbart borsthuvud så att man lätt kan hålla borsten ren.

Jag kan säga att By Terry levde upp till mina höga förväntningar! Jag älskar denna produkt och oroar mig redan lite smått över den dagen  den tar slut…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *