Modern Renaissance by Anastasia Beverly Hills

linn

Vad jag älskar bra produkter! Och vad jag älskar snygga ”förpackningar” till produkterna! Vissa förpackningar är ju lite snyggare, lite lyxigare än andra…denna som jag har här är ”Herregud jag smäller av!! Så galet fin!!!”. En sammetslen dröm med fantastiskt innehåll:

img_20161110_212245

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance. En ögonskuggspalett med 14 härliga färger. 9 helmatta och resten skimriga.

img_20161114_201818

Nyanserna är bäriga och varma. Någon lite mer neutral.

img_20161114_201942

 

img_20161114_202253

Tempera – velvet beige med ultramatt finish. Golden Ochre – jordig gul med ultramatt finish. Vermeer – regnbågsskimrande skal med metallisk yta. Raw Sienna – neutral bärnsten med ultramatt finish. Burnt Orange – djup orange med ultramatt finish. Primavera – skimrande guldstoft med metallisk yta.

img_20161114_202217

Buon Fresco – antik lavendel med ultramatt finish. Antique bronze – metallisk sable med sidenmatt finish. Love Letter – hallon med ultramatt finish. Cyprus Umber – mörkt kaffe med ultramatt finish. Red Ochre – Sienna med en ultramatt finish. Venetian Red – crimson med ultramatt finish. Warm Taupe – jordig grå med ultramatt finish. Realgar – tegelsten med ultramatt finish.

img_20161114_202836

Pigmenten i denna palett är helt magiska. En glädje att använda dessa nyanser och att jobba med skuggor som är så lättarbetade och krämiga. Blandningen av nyanserna och matt/skimrigt är också en fullträff! Många har pratat om denna som årets bästa ögonskuggspalett, och jag förstår dem! Jag älskar ju Anastasia’s produkter och här tillkom en till! Om ni funderar på att köpa den så säger jag: Gör det! Ni kommer inte att ångra er.

Ca pris 545:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *