Touche Veloutée – By Terry

linn

För några inlägg sedan så skrev jag om mitt första möte med By Terry och min wow-upplevelse av Click Brush. Här kommer min andra förälskelse från märket. En helt sanslöst bra concealer: Touche Veloutée!

img_20161122_181242

I många, många år har jag haft en absolut favorit concealer: Touche Éclat från Yves Saint Laurent. Ingen annan har kommit i närheten av den, tills jag testade denna! Den är precis lika bra! Om man kan By Terry så förstår man varför dessa två är de bästa.. Det är nämligen Terry de Gunzburg, grundaren till By Terry, som skapade Touche Éclat. Terry jobbade som utvecklare på Yves Saint Laurent Beauté i 15 år. 1998 startade hon sitt eget märke By Terry, ett märke som hon vill ska andas lyx men vara personligt. Och som hon lyckats med precis allting – dessa produkter är gudomliga!

img_20161122_181210

Touche Veloutée är en concealer med perfekt konsistens. Så lätt, perfekt runt den tunna huden runt ögonen, blir absolut inte för tung på huden. Borsten är lagom stor, lätt att komma åt i små vrår samtidigt som den har bredd till större ytor. Klicka på knappen i botten så kommer concealern fram i borsten. Täckande och lystergivande. Sitter fint hela dagen och lägger sig inte i fina linjer. Dessutom är produkten väldigt dryg, då en liten mängd räcker långt.

Denna concealer kommer alltid att vara ett måste bland min make up!

img_20161122_180711

By Terry Touche Veloutée ca 420:- 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *