Liquid Lipstick från Anastasia Beverly Hills

linn

Äntligen lite mer energi och tillbaka här. Fem dagars feber och dunderförkylning har satt sina spår…sambo som fick akutoperera blindtarmen och världens goaste 4-åriga dotter full av energi (som tur är)… Kommer gladeligen sätta på lite färg på läpparna imorgon när jag går utanför dörren.

img_20161129_211825

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick! Har ni testat? Ett flytande läppstift med en heltäckande formula och ett matt resultat. Och här pratar vi pigment – Ett enda drag och du är nöjd! När det torkat känns det inte som om du har något på läpparna. Bra hållbarhet och lätta att använda.

img_20161129_211947

Dusty Rose är en rosa nyans, rosen-färgad. En av storsäljarna. Lite kall nyans. Passar lika bra på dagen som på kvällen till ett par sotade ögon. Denna får göra mig sällskap imorgon!

img_20161129_211902

img_20161129_212034

Sad Girl är en mörkare, bärig färg. Med aningen glitter i sig. Inte så vanligt att matta läppstift har just glitter i sig som denna. Den är riktigt, riktigt fin. Passar perfekt nu på vintern. Tyvärr är den inte rätt nyans för mig…men på rätt person är den så vacker!

Tycker att utseendet på förpackningen är så fin! Lyxigt snygg, som alla Anastasia’s produkter!

Ca pris 259:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *