Body Care av Mette Picaut

linn

M Picaut avancerad ecoluxury för din hud! Jag har tidigare använt mig av produkter från Mette Picaut, till ansiktet. Produkter som jag gillat otroligt mycket! Innehållet, tänket, doften, resultatet – en fantastisk helhet! Och apropå helhet så är det precis vad dessa nyheter handlar om; lyx för kroppen! Jag blev så nyfiken och spänd av förväntan då jag fick ta del av nyheten…och äntligen har jag testat produkterna.

img_20161205_220459

”-Jag ville göra en serie som fungerar som en ansiktsbehandling, fast för hela kroppen. En lyxig vardagsritual som du kan göra hemma i badrummet.”

img_20161205_220318

Body Care är en kroppsserie, 3 produkter, som rengör, återfuktar på djupet, ger lyster och bygger upp hudens naturliga barriär. Som en ansiktsbehandling för kroppen. En lyxig vardagsritual hemma i badrummet. Härligt! Huden på kroppen behöver också omtanke!

img_20161205_221436

Happy Sparkling Body Wash – jag blir på riktigt glad bara av namnet! Happy Sparkling…och lika glad blir jag när jag öppnar den och känner doften…som jag älskar den! Skulle vilja att hela rummet doftade Happy Sparkling Body Wash. Denna duschcreme är mild och uppfriskande. Innehåller Aloe Vera, citronmyrten och havtorn. Så mild mot din hud att hela familjen kan använda den. Ger en sammetslen känsla.

img_20161205_220853

Goodness Glow All Over Dry Oil är en riktigt lyxig olja. En olja som absorberas väldigt snabbt och ger huden en fantastisk lyster.  Exklusiva oljor och extrakt såsom: Havtorn – som är känd för sin helande verkan och förmåga att bromsa hudens åldrande. Nyponrosolja – ”The Skin vitamin”, drar till sig fukt och är bra vid tex hudbristningar. Squalane – bevarar fukten i huden och gör den len och slät, lugnande verkan på torr och känslig hud. Chiafröolja – stärker huden skyddsbarriär och hjälper huden behålla fukt. Jojobaolja – som är en riktig törstsläckare för torr hud. Och underbara doften av citronmyrten som lyfter sinnet för ny energi och ger balans. Jag älskar den! Dessutom perfekt att smörja in nagelbanden med och även hårtopparna.

img_20161205_222956

Crème de la Crème Bodylotion är en gudomlig Body Lotion. Rik i konsistensen men ändå lättabsorberad. Den innehar ett 24h fuktkomplex som hjälper huden att bibehålla sin ideala fuktnivå. Denna Body Lotion innehåller bl.a. havtorn, citronmyrten och Squalane som oljan gör. Men också Aloe Vera som är läkande, Aprikoskärnolja – mild olja rik på A-vitamin. Om du vill ha lite extra lyster till huden kan du blanda denna med några droppar av Goodness Glow All Over Dry Oil.

Rengör med Happy Sparkling Body Wash. Boosta sedan med kroppsoljan Goodness Glow All Over Dry Oil för näring på djupet. Avsluta med att återfukta och stänga in fukten med Crème de la Crème Bodylotion.

img_20161205_220753

Fantastiskt härlig känsla efter att ha testat dessa produkter. Helt underbara! Hoppas de räcker länge….!! Det var länge sedan min kropp blivit bortskämd på det här viset..verkligen som en ansiktsbehandling för kroppen. Återfuktad och silkeslen. Jag kommer med glädje att fortsätta min Mette Picaut-ritual här hemma, den gör mig glad både psykiskt och fysiskt!

Happy Sparkling Body Wash 229:- Goodness Glow All Over Dry Oil 499:- Crème de la Crème Bodylotion 499:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *