Singelskuggor från Anastasia Beverly Hills

linn

img_20161206_112640

Att få kombinera sina favoritfärger att ge bort till en vän eller till sig själv…är väl en kanon julklapp! Anastasia Beverly Hills singelögonskuggor gör att du kan skapa din alldeles egna färgpalett. Säljs separata och fästs enkelt i paletten med en magnet, vilket gör det lätt att byta ut dem efterhand.

Skuggorna är högpigmenterade och lika bra som allt annat från detta märke..ingen hemlighet att ABH är ett av mina favoritmärken.. Om man vill ha extra ”tryck” i färgerna kan du fukta penseln lätt. Lätta att jobba med och fina att blanda.

Skuggorna kostar 139:- och paletten ( med plats för fyra skuggor) kostar 49:-

img_20161206_113520

Översta raden från vänster: Pink Champagne & Rosette.  Nedre raden från vänster: Mermaid & Dusty Rose 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *