Lösögonfransar från Ardell

linn

Fransar, fransar, fransar…älskar fransar! Pricken över i i ansiktet! Vare sig det gäller en grym mascara, förlängning eller lösfransar, så är väl drömmen att ha de perfekta fransarna.

img_20161213_204231

Så här i december så är det ofta lite mer festligheter än vad de andra höst/vintermånaderna bjuder på, och då passar väl dessa underbara lösögonfransar helt perfekt!

img_20161213_204644

Ardell är märket på världens mest sålda lösögonfransar. Och det är inte konstigt – dessa fransar har en oerhört bra kvalité, äkta hår och dessutom till väldigt bra pris. Ja tack! Dessa tre är bra alternativ när du vill ha ett mer ”naturligt” resultat men ändå med stor skillnad. Perfekt vid speciella tillfällen eller för en utekväll. Ger en fin glamorös look med härlig längd.

img_20161213_204752

img_20161213_204907

img_20161213_204852

När du applicerar fransarna: kolla först längden genom att hålla en frans över dina naturliga fransar. Klipp lösögonfransen om den är för lång. Applicera en tunn sträng lim på lösögonfransens band och vänta sedan i 30 sekunder så att limmet hinner fästa lite. Fixera sedan lösögonfransen genom att pressa den ner mot roten av din naturliga fransrad. Börja utifrån och jobba dig in. Du kan även använda dig av baksidan på en pensel för att hjälpa till att fixera/trycka fast den bättre – så att de kommer så nära dina fransar som möjligt.

img_20161213_204333

Mitt tips är att grunda med en svart eyeliner, så nära din fransrad som du kan, då blir resultatet snyggare! Och efter att du applicerat fransarna böj dem gärna i en franstång tillsammans med dina egna, lätt, så de ”blandas” med varandra.

Så införskaffa dig ett par snygga fransar- naturliga eller extremt glamorösa, till högtiderna vi har framför oss. Så snyggt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *