Metallic Luster Liner från Anastasia Beverly Hills

linn

Holiday Bling for your Eyes! Ja det vill vi gärna ha! Passa på att använda lite extra, glittrande, mörkare, fylligare…ja vad du nu tycker om, för nu är rätt tid att ”blinga” till make up’n lite. Tycker denna silverfärgade eyeliner från Anastasia Beverly Hills är utmärkt att använda nu!

img_20161219_133816

Metallic Luster Liner är en hållbar, krämig eyelinerpenna. Glider på huden som om den vore en flytande eyeliner, lätt att applicera. Kladdar inte och sitter på plats länge.

img_20161219_133844

Använd den på övre fransraden för att skapa en intensiv metallisk blick. Du kan också sudda ut den, från fransraden, över hela ögonlocket om du vill ha mycket effekt. Passar också perfekt att använda som highlighter i ögonvrån och amourbågen.

img_20161219_133907

Anastasia Beverly Hills Metallic Luster Liner Liquid Silver 219:- finns även i Liquid Gold 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *