Bvlgari Rose Goldea

linn

Jag älskar parfymer! Det vet ni sedan innan… Så jag tänkte dela med mig av min största parfym-förälskelse från 2016. En parfym som jag inte använt så särskilt länge, men som direkt blev min absoluta favorit detta år! Ljuvlig, magisk, fräsch, trollbindande…Helt fantastisk! Bvlgari Rose Goldea!

img_20161221_125217

Att bara öppna förpackningen och få ta ut denna skönhet får mig att hoppa jämfota av glädje. Älskar lyxiga, påkostade förpackningar/flaskor. Och denna är verkligen just så! En flaska utsmyckad med nyanser av guld och toner av rosé. Bvlgari’s signatur är just roséguld och har under mer än hundra år varit reserverad för juvelerarens mest praktfulla utsmyckningar. Roséguldet symboliserar evig kärlek med sina rödbruna toner, som påminner om bronsnyanserna hos solen och om rodnaden på en kvinnas kinder.

img_20161221_125610

Doften Rose Goldea är en hyllning till kvinnligheten, och är inspirerad av den legendariska Serpenti-designen och är en djärv förförelsejuvel.

Doften Hjärtnot – granatäpple, extrakt av rosenknoppar, nektar från mysk. Fräsch, sprudlande och färgstark. Rosa Damascena Absolute, jasmin. Majestätisk, mytisk och mjölkig. Sensuell mysk, Sandelträmjölk, essens från vit rökelse. Trollbindande, öm, lindrande.

img_20161221_125658

Blommig, rosig och myskig doft som är alldeles, alldeles…underbar..!!

img_20161229_153846_251

499:- 25 ml  995:- 50 ml 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *