Calm Mind by Kerstin Florian

linn

Calm Mind! Att ha ett lugnt sinne…eftersträvar jag nästan dagligen. Ibland går det bra och ibland går det åt helt fel håll… Periodvis i livet så är jag väldigt bra på att ”ta vara på dagen”, fokusera på det som är bra. Men, sen så händer det något och jag tappar mig själv på det viset. Rusar på i 180, tänker och planerar en vecka i förväg, tänker tankar som ”tänk om…” tills jag någonstans där mitt i, kommer på mig själv att jag nu blev sån som jag inte vill vara.

Då är det bara att ta nya tag och fokusera och forma om tankarna, det är inte lätt, men det går. Nuet! Det finns en alldeles underbar produkt från Kerstin Florian som numera bor på mitt sängbord. Aromatherapy Calm Mind!

img_20170103_211645_771

Calm Mind är en aromaterapi-olja. Bara att öppna den och ana doften får mig att må riktigt bra. Calm Mind består av eteriska oljor; lavendel, pepparmynts- och kajeputolja. Denna kombination bidrar till att rensa sinnet och sätta daglig stress åt sidan. Hjälper bra för att lindra huvudvärk, stress och anspänningar.

Lavendel- avslappnande, renande, balanserande & lugnande. Pepparmyntsolja- uppfriskande, upplyftande & vidgar luftvägar. Kajeputolja- bra vid huvudvärk och ömma muskler, ger klarhet i tankarna.

img_20170103_211720_356

Jag minns när jag jobbade som hudterapeut/spaterapeut hur härligt det var att få använda denna och andra aromatherapy oljor i behandlingar, vilka resultat det blev på kunden och hur mycket det påverkade en själv.

Du kan använda denna olja genom att applicera en droppe på tinningarna och vid näsroten. Eller droppa några droppar i handflatorna, gnid in dem, öppna upp händerna och bara andas in doften långsamt. Känn hur doften sprider sig, och slappna av när du andas ut. Perfekt att göra innan du ska sova om du har svårt att få ro, eller att ta till under dagen, om du behöver hjälp att koppla av. Eller att ha som en lyxig kvällsrutin för dig själv, med en gudomlig doft som dessutom gör gott!

img_20170103_211748_458

399:-  15 ml 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *