Liquid Soap Energy

linn

Mina/min familjs bästa vän för händerna just nu är en tvål! I dessa tider då jag är så rädd för kräksjuka/influensan och allt vad det finns…så är vi otroligt flitiga med att tvätta händerna… Och om man då tvättar händerna ofta, det är vinter och huden är känsligare, så vill jag gärna ha en tvål som är mild och skonsam mot huden. Och det är precis det som Liquid Soap Energy från Maria Åkerberg är!

IMG_20170115_185625_438

Denna flytande tvål doftar en av mina favoritkombinationer; Citrongräs & Rosmarin. Så uppfriskande! De milda och rengörande ingredienserna i denna tvål är kokos och majs vilka tillåter huden att behålla sin naturliga, skyddande syramantel. Eteriska oljor av lavendel, rosmarin, citrongräs och enbär bidrar till den fantastiska och naturliga doften. Inga tillsatta konserveringsmedel.

IMG_20170115_185722_194

Passar alla hudtyper, även torr och känslig hud då den är så mild. Perfekt för hela familjen!

129:- för 250 ml  199:- för 500 ml 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *