James Read H2O tan mist

linn

Så har jag då äntligen testat sprayen som jag i princip tappad hakan över när jag hörde talas om… Tänkte att det är ju alldeles för bra för att vara sant?!? Kan ju inte funka…är det på riktigt?

För en sån som mig som är en året-runt-användare av brun utan sol, och som testat de flesta olika varianter/märken blev ändå förvånad och förundrad över hur långt man kunnat utveckla konceptet. När jag hör talas om en spray som du kan spraya ansiktet med när som helst, utan att behöva tänka på hur du sprayar (men med sunt förnuft såklart…), den färgar inte av sig på kläder, och…du kan spraya den ovanpå din make up!!! Jag pratar om: James Read h2o tan mist!

IMG_20170112_214752_967

H2O Tan Mist är en rosvattenbaserad och kylande mist. En produkt som är en kombination av ett fuktgivande, mineralrikt och svalkande ansiktsvatten och en lätt brun utan sol spray. Sprayen fungerar som så att den gradvis bygger upp en gyllene effekt på huden som sedan håller i tre-fem dagar. Om du använder den ovanpå makeup så hjälper den även till att fixera makeupen. En dröm-produkt!

IMG_20170112_214635_073

Håll flaskan ca 15-20 cm från ansikte/kropp och spraya med jämn och snabb applicering. Låt huden torka innan du ev sprayar igen. Använd dagligen för att behålla den gyllene tonen som den ger. Tycker det är helt fantastiskt att kunna sitta på jobbet och spraya på sig lite svalkande ansiktsvatten och samtidigt bli lite brun…håller ni inte med?

Är den så bra som den låter? Ja! Det är ju det den är! Resultatet blir jämnt, det funkar även utanpå makeup, färgar inte av sig – har testat när jag hade vit Tshirt på mig. Ger en sval skön känsla, inte kladdig alls. Gissa om detta är min nya följeslagare…

20170112_215727

279:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *