Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara

linn

Max Factor har gjort det igen! Skapat en ny, otroligt bra mascara! Det kommer ju en hel del nya mascaror under ett år. ”Budget” & ”Lyx” märken. Jag är så otroligt kräsen vad gäller mascaror, har några få favoriter som jag använder, händer väldigt sällan att jag byter dom, eller rättare sagt, tar in någon ny i min ”Mascara-familj”…men denna är varmt välkommen! Max Factor’s nyaste mascara 2000 Calorie Curl Addict.

IMG_20170131_215928_253

Denna mascara passar er som vill ha volym! Volym och böjda fransar. Borsten är väldigt böjd för att kunna fånga upp alla fransarna i svepet. Formulan, som är svart, är lätt, vilket bidrar till att fransarna håller sig böjda utan att tyngas ner. Lättapplicerad, och lätt att återapplicera för att bygga upp maximal volym. Finfint resultat!

Tomas Lenneryd säger: ”Risk för flirtigt fartfyllda franskurvor”.

IMG_20170131_215849_182

159:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *