St tropez

linn

Februari…och jätteblek! Känner någon igen sig…? Lite lätt genomskinlig… Men vilken himla tur att det finns så otroligt smidiga produkter för att få lite gyllene lyster, mig piggare det upp iaf! Mitt favoritmärke av Brun utan sol är St. Tropez. Kommer skriva mer om dem framöver, då de har en mängd olika produkter/formulas beroende på vad man gillar. Men dagens tips är denna:

St. Tropez Gradual Tan in Shower. Denna använder du när du duschar! Formulan ger tillsammans med vatten en gradvis gyllene nyans.

Du använder den alltså i duschen. Efter du tvättat dig med din vanliga duschcreme så stänger du av duschen, applicerar en generös mängd med St. Tropez i cirkelrörelser på din våta hud. (Glöm inte att tvätta händerna efter applicering.) Vänta sedan i tre minuter innan du sköljer bort produkten. Torka huden försiktigt med handduken. Efter duschen börjar de aktiva brun-utan-sol ingredienserna att verka. Färgen utvecklas gradvis och fördjupas såklart vid regelbunden användning.

Jag rekommenderar att använda den tre dagar i rad för att få det bästa resultatet. Den är väldigt ”snäll” och ger mild färg, vilket är perfekt om man inte är så van och då hellre bygger upp färgen. Är lätt att applicera och väldigt liten risk för ränder eller fläckar. Blir en fin naturlig färg. Och framför allt så smidig! När man ändå står i duschen så kan man lika gärna smörja in sig en gång till, vänta någon minut- och sen klart! Utan kladdig känsla 👌

269:-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *