Maria Åkerberg Salt Scrub White Chocolate

linn

Salt Scrub White Chocolate…Hur härligt låter inte det? Jo precis så! Mmm…nu går den tyvärr inte att äta, även om man blir sugen när man öppnar locket och ser en vit-gul mousse. Däremot kan du skämma bort kroppens utsida med den! Jag gör det, en gång i veckan. Lika beroendeframkallande som choklad…

Maria Åkerberg’s senaste kroppspeeling heter Salt Scrub White Chocolate. En ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska oljor och vit choklad.

Konsistensen är mousse-liknande och vit-gul till färgen och doften är mild och fräsch. Doften är en kombination av rosmarin och vit choklad, om det är något jag önskar mer av i denna produkt så är det att den gärna fick dofta lite mer choklad.

Havssaltet i Peelingen rengör, exfolierar och återmineraliserar huden. Vita chokladen tillför huden med antioxidanter och får dig att må bra och hjälper sinnena att få ro.

Jag gillar mest att använda denna på torr hud, innan duschen, då den exfolierar lite mer då, lite hårdare. Massera in på kroppen och skölj av i duschen. Vill du inte ha den lika ”rivig” utan en mildare variant, vilket kan vara skönt ibland eller om du har en  känslig hud, då använder du den på fuktad hud. När du använder den på fuktad hud, så löses saltet upp i kontakt med vatten. En väldigt skön Scrub som lämnar huden med en känsla av återfuktning pga de vegetabiliska oljorna, samtidigt som otroligt len.

Perfekt present till dig själv eller någon kär på Alla Hjärtans Dag!

299:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *