bkr – my new best Friend

linn

Jag har fått en ny bästa vän! I flaskform! Som kommer att få hänga med mig på de flesta utflykter och ställen. Fylld med vatten! Har länge tänkt att skaffa mig en ny vattenflaska, men en snygg sådan..! Just för att jag använder vattenflaska flitigt, för att vatten är så viktigt för att må bra på alla sätt och vis, både på utsida och insida, och då är det ju lite lyxigt att ha en fin sådan! Så, här är den:

Min fantastiskt fina bkr-flaska! I love it!! Alla borde ha en…

Finns bara bra saker att säga om denna flaska, för det första så är dom galet snygga! Full förståelse för att det är en mängd människor runt om i världen som går runt med sina bkr’s. De finns i en mängd olika nyanser… (vill ha minst tre till…!!) Sedan är detta en glasflaska, vilket innebär ett rent material, helt utan gifter. Dessutom tycker jag att det är så mycket godare att dricka ur en glasflaska än ur en plastflaska.

Glasflaskan är omsluten av ett mjukt silikonhölje, som skyddar mot stötar o liknande. Lätt att hålla i. Helt utan giftiga ftalater och bpa.

Flaskan tål maskindisk, så fritt fram att fylla den med annat än vatten om man vill det… Snygga detaljer, behaglig att bära med sig…

Materiell lycka som bidrar till något bra – återfuktning!

”The Beauty Essential that will change the way you hydrate forever.”

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *