Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic

linn

Hörrni, idag är det första Mars! Så skönt tycker jag. Ett stort steg närmare vår, känns som att mars är tröskeln till våren…så efterlängtat av mig. Har just nu extra stark längtan efter att byta ut garderoben till ljusare kläder, andra material….och med den längtan kommer även längtan efter ny doft-garderob. Och jag har hittat en fullträff! Eau de Lacoste Magnetic – Pour Lui & Pour Elle.

Historien bakom Eau de Lacoste L.12.12 kretsar kring ett möte mellan två tennisspelare René Lacoste och hans dubbelpartner Suzanne Lenglen. Deras livsglädje och entusiasm på och utanför tennisbanan är utgångspunkten för dessa dofter. Magnetic Pour Elle & Magnetic Pour Lui. Dofterna har samma bas; patchouli och viol.

Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic Pour Elle. Fantastisk, fräsch och ”vårigt” lekfull, både sensuell och söt. Denna doft har en ny doftnot: Pretty Lady Flower – en lätt och lekfull toppnot som påminner om tropiska frukter. Hjärtnoten är elegant och sofistikerad av violblad och jasmin. Doften avslutas med intensiva basnoter av vanilj och patchouli. Älskar den!

 

Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic Pour Lui. En doft som beskrivs som ”en magnetisk attraktionskraft” och jag är beredd att hålla med! Doften inleds med en aromatisk explosion av enbär- fräscht! Viol utgör hjärtnoten och basnoter är patchouli och ambra. Nästan så att jag blir sugen på att låna denna, för den doftar perfekt!

Flaskorna är rena och snygga. Stilrena Lacoste-krokodilen i det övre högra hörnet, en logga jag aldrig tröttnar på. Nyanserna är mättade i intensivt blått och rosa/lila. Jag gillar sidorna på den manliga flaskan- snygg detalj.

Starten på min vår-doft-garderob har börjat, med en fantastisk doft som sätter ribban högt. Om du gillar lätta, fräscha, lekfulla men samtidigt eleganta dofter, så är denna ett guldkorn! Både på den kvinnliga och manliga sidan!

Magnetic Pour Elle Edp 45 ml 550:- Magnetic Pour Lui  Edt 50 ml 490:- 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *