Tender Care Limited Gold Edition från Oriflame

linn

Hur många av er har haft en Tender Care från Oriflame? Jag blir inte förvånad om någon av er har en, eller flera… För under 2016 såldes det nämligen 13 miljoner Tender Care vilket innebär att det såldes en varannan sekund…!! Ni som inte testat ska nu få veta vad ni missat:

Tender Care är ett Balm som passar perfekt till torra läppar. Men som även passar lika bra till torra partier på kroppen.

1979 kom det första balmet, men gick då under namnet ”Eye Cream”. 1982 fick den rosa burken ”The pink egg” namnet Tender Care och den formulan den än idag har, bl.a. bivax och E-vitamin. Det säger väl ganska mycket, att samma formula i 35 år säljer så mycket…Jag förstår det, för den är grymt bra. Jag använder den till läppar, torra nagelband och på min dotters läppar.

De ljusrosa är neutrala, den lila svartvinbär, cerise ros och gula honung.

I år fyller Oriflame 50 år! Så den 24:e mars släpps denna Limited Gold Edition. Den vill ni inte missa..

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *