Weledas Weather Protection Cream

linn

Söndag. Dagens efterlängtade och planerade utflykt till Fårö blev en innedag med febrig dotter…måtte det bli vår snart och mindre bakterier i farten.. Hur som helst så kan jag ändå tipsa om cremen jag planerade att smörja in min dotters ansikte med idag, för idag är det inte så snällt väder här på ön. Vad passar då bättre än en Weather Protection Cream som skyddar ömtålig ansiktshud i hårt väder:

Weleda Calendula Weather Protection Cream blir som ett naturligt skydd för ditt barns hud i hårt och påfrestande väder. Denna creme stärker den naturliga hudbarriären. Ekologisk mandelolja, näringsrik lanolin & lugnande extrakt från ekologisk ringblomma – Calendula. Ringblomman är sedan en lång tid tillbaka en känd medicinalväxt som är känd för sina läkande egenskaper. Cremen är vattenfri, hudvänlig och passar perfekt till en känslig hud.

Jag fick tipset om att jag kunde ha på lite på mina läppar när det är kallt ute, perfekt! Ger en glansig yta, som ett naturellt läppglans.

Använd en liten mängd till ansikte och händer när du smörjer in barnet. Ett riktigt bra skydd för din skatt och de rosiga kinderna!

ca pris 79:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *