”Giardini Italiani” från Collistar

linn

Vad jag älskar alla dessa vår-nyheter i produktvärlden! Färgerna och utförandet. Man blir extra glad när man öppnar locket och ser små konstverk uppenbara sig, som när man tittar på dessa nyheter från Collistar:

Håller ni inte med om att de är helt ljuvliga?! Collistars nya kollektion är en hyllning till de Italienska renässansträdgårdarna och går under namnet ”Giardini Italiani ”. Inspirationen har hämtats från de blommande växterna och dess färggranna blommor. Tycker de lyckats väldigt bra med det.

Collistar Blush & Eyeshadow  består av rouge, ögonskugga och highlighter. Alla tre nyanser passar som ögonskugga. Den mörkaste färgen perfekt som rouge och den ljusaste perfekt som highlighter. Eller så sveper du över helheten med en stor borste och applicerar på kindbenet.

Rosetto Lipstick Vibrazioni Di Colore i nyansen Ciclamino nr 40. Är en helt fantastiskt rosa/cerise färg och som ger lyster till läpparna. En otroligt glad färg som passar perfekt till vår-glädjen. Läppstiftet innehåller E-vitamin med skyddande egenskaper och humleextrakt med volymförhöjande effekt.

Ni får inte missa Smudge-Proof Lip Contour Pencil som är en transparent läpp-penna. Detta är alltså en läpp-penna som du alltid kan använda, till alla färger. Som förhindrar att läppstiftet ”blöder ut” utanför läpparna. Så otroligt smidigt tycker jag! Tycker det ibland är svårt att hitta rätt nyans på pennan, och om man dessutom har en mängd olika färger…så har jag ju en här som alltid funkar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *