Medik8 White Balance Cleanse

linn

Att testa nya märken är alltid spännande! Liksom att kunna något om märket. Jag har äntligen testat på märket Medik8. Har länge varit väldigt nyfiken på hur de är och känns. Och kan nu dela med mig av upplevelsen av White Balance Cleanse.

Medik8 grundades 2009 av Elliot Isaac. Idéen till företaget fick han då hans syster led av rosacea, och inte fick den hjälp hon behövde. Hans första produkt blev en creme av medicinsk kvalité mot just rodnad, där han använde 8% vitamin K- därav namnet Medik8. Företaget jobbar med grön kemi vilket innebär vetenskap om att tillverka ingredienser och produkter med en  energieffektiv process. Medik8 försöker så långt det går att använda sig av kiralt korrigerade molekyler – få ut det mesta möjliga från de aktiva ämnena och att begränsa onödig irritation.

White Balance Cleanse  – är en exfolierande rengöring, pulver blir till skum. Som ni kan höra på namnet så är det en rengöring som jobbar med att ljusa upp hudens yta, genom att dämpa melaninproduktionen i huden. En bra rengöring för dig med pigmenteringar. Pha-syra och bambuextrakt ger kemisk och mekanisk peeling vilket gör att jag älskar denna rengöring! Känslan efter användning är så ren! Djupt rengjord hy, slätare känsla utan att kännas uttorkande! Två i ett- rengjord och peelad!

Kan användas både morgon och kväll. Ha ut en liten mängd pulver i handflatan och tillsätt några droppar vatten. Arbeta upp en skummig konsistens, men min blir lite mer mjölkig.., och applicera i ansiktet. Rengör i cirkelrörelser och skölj sedan av. Passar alla hudtyper. Den är grym!

Efter att jag nu använder denna rengöring varje dag så kan jag säga att jag är såå galet nyfiken på resten av deras produkter..serum som är handgjorda…ögoncreme…ansiktscreme… Utan  tvivel ett väldigt bra märke jag fått upp ögonen för!

Ca pris 480:- 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *