Max Factor – Colour Elixir Velvet Matte Lipstick & Universal Lip Liner

linn

Snart helg! Perfekt med nytt läppstift 🙂 Har ni sett Max Factor’s nya som finns ute i butikerna nu? Colour Elixir Velvet Matte Lipstick. Gillar ni matt läppstift? Ja då kommer ni att gilla detta!

Jag ryggar alltid tillbaka lite vad gäller matta läppstift. Dels för att jag ofta tycker att de torkar ut läpparna, vilket jag avskyr, och den andra anledningen är att jag älskar glans 😉 Men- jag får vidga mina vyer efter att nu har testat detta läppstift. För det här läppstiftet från Max Factor torkar inte ut! Oftast i de matta läppstiften så tillsätts en ökad mängd puder, men i Colour Elixir Velvet Matte Lipstick behövs inte det då de istället använder sig av ett finfördelat färgpigment vilket ger en ljusabsorberande effekt. Det i sin tur leder till att det inte behövs något extra puder, utan mängden av återfuktande oljor kvarstår, orörda. Och det känns, det är ett matt resultat men samtidigt med mjuka läppar!

Denna röda färg som jag provat på heter ”Love”. Läppstiftet finns i fem olika nyanser.

Det finns även en till nyhet från Max Factor som man absolut inte får missa; Colour Elixir Universal Lip Liner. Den osynliga grindvakten runt läpparna. Genomskinlig läpp-penna som passar till alla nyanser på läppstift. För ingen vill väl ha färg utanför läpparna, som simmar iväg…

Colour Elixir Velvet Matte Lipstick 129:- Colour Elixir Universal Lip Liner 89:- 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *