Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/pause.se/public_html/assets/themes/pause-blog/functions.php on line 297 Giordani Gold Iconic Lipstick Heritage Edition från Oriflame - Linn Stenberg

Giordani Gold Iconic Lipstick Heritage Edition från Oriflame

linn

Guldiga hylsor…krämigt stift…I riktigt härliga färger! Om ni inte redan har spanat Giordani Gold Iconic Lipstick Heritage Edition från Oriflame så tycker jag att ni ska göra det!

För att fira Giordani Golds 40- årsjubileum har det tagits fram fem nyanser som är inspirerade av den ursprungliga Giordani Gold-kollektionen. Läppstiftet är ett krämigt läppstift som ger en fin satinfinish. Känns och ser lyxigt ut! Otroligt skönt på läpparna då det känns väldigt återfuktande och mjukt. Dessutom är resultatet väldigt hållbart! Lättare färg & glans – precis i min smak!

Silky Nude 

Vivacious Coral 

Lustrous Peony 

Luminous Burgundy 

Läppstiften har en unik logotyp på själva stiftet. Älskar såna detaljer som ger en lyxigare känsla, som gör en produkt lite speciell, lite mer påkostad. Dessutom har läppstiften SPF15 vilket är helt perfekt nu när vårsolen kommer!

Giordani Gold Iconic Lipstick Heritage Edition 189:- 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *