Weightsoles

linn

Ok vänner, om ni som mig gillar vardagsmotion och dessutom älskar träningsredskap då ska ni fortsätta läsa! Har ni hört talas om Weightsoles? Ett innovativt skoinlägg i ett patenterat viktmaterial.

Jag promenerar gärna och ofta. Älskar att få in vardagsmotion så ofta det bara går. Och gissa om jag blev glad och nyfiken när jag fick se dessa viktsulor och när jag började läsa om dem. Detta är alltså sulor som du lägger i dina skor, varje sula väger 227 gram. I och med att sulorna har tyngd bidrar det till ökat motstånd i dina rörelser och det i sin tur ger ökad kaloriförbränning, ökad förbränning av kolhydrater och ett större syreintag.

Sulorna har en stötdämpande förmåga som minskar de krafter din kropp utsätts för vid träning. Finns även ett bra stöd i fotvalvet. Anti-bakteriella, odörbehandlade och motverkar fotsvamp.

Hur föddes idéen till dessa Weightsoles? Dr Ken Sylvester gillade inte att träna men uppskattade att promenera. Han började fundera på hur han kunde göra promenaderna mer effektiva. En dag klippte han ut bly från det material som röntgenläkarna använde sig av för att skydda sig mot strålning och placerade det i sina skor. Hans vän Ron Stratten, fystränare inom en rad idrotter, blev intresserad och ville testa hans sulor på träningarna. På bara några veckor ökade hans team sin prestationsförmåga i styrka, snabbhet och uthållighet. Snabb effekt!

Sulorna passar lika bra till vardags som till träningspasset, och det är det jag gillar. Att hitta ett sätt att enkelt kunna effektivisera träningen vare sig det är promenader eller en tennismatch.

Jag har testat dem en stund under eftermiddagen. Självklart en tyngre känsla att lyfta benen, lite ”spaghetti-känsla”, man känner att de funkar! 🙂 Så säg hej till mina nya vänner: WeightSoles.

499:- 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *