Dainty Lip Gloss från Anastasia Beverly Hills

linn

Jag är en läppglans-älskare! Ljuger inte när jag säger att jag oftast har fem (eller fler) läppglans med mig i väskan…och jag får aldrig nog! Tänk att man alltid ”villhöver” ett till. Om ni är på jakt efter ett ljusrosa/beige Gloss så kan det hända att ni blir lika glad över denna färg som jag:

Anastasia Beverly Hills Lip Gloss i färgen Dainty! Dainty kan fritt översättas till ”läckerbit”, passande namn!

Detta läppglans är otroligt krämigt och väldigt täckande, behövs inte mycket av produkten för att få resultat – kommer att räcka länge. Hållbart resultat men absolut ingen klibbig känsla som vissa Gloss ger, detta ger en mjuk känsla.

Högglansigt och högpigmenterad med en svag doft av vanilj. Anastasia Beverly Hills har aldrig gjort mig besviken…inte denna gång heller. Älskar när färgen på produkten överensstämmer med hur resultatet blir på läpparna!

229:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *