White Tea från Elizabeth Arden

linn

Doft-garderoben utökar jag mer än gärna! Det här med doftminnen är ju helt fantastiskt tycker jag, hur pass mycket minnen/förnimmelser man kan uppleva genom just dofter. Jag har dykt på en ny parfym som gör så att jag vill just detta, få förknippa minnen till den. Och som de själva skriver: ”En utsökt okomplicerad och fräsch doft som bjuder in dig att njuta av ögonblicket och förlora dig i varma minnen.” Så Välkommen White Tea från Elizabeth Arden.

White Tea är en helt ny parfym från Elizabeth Arden som fångar in det vita teets renhet och enkelhet. Parfymen är lätt, somrig, fräsch och just enkel, utan att bli tråkig. För den är verkligen inte tråkig, den är lekfull och bjuder in till skapande av nya minnen.

Toppnoter: italiensk mandarin, salvia, saltdoftande havsbris, japansk vit ormbunke. Hjärtnoter: vitt te, mate absolute, vit iris, sapucaya. Basnoter: madras-trä, malva, tonkabönor, Amber och en trio med lugnande mysk.

Designen- såå snygg flaska!! Även om jag inte hade gillat doften hade jag haft den framme…som tur är gillar jag både in- och utsida. Flaska i ombrédesign, stilren med raka linjer!

Känslan av White Tea är lyxig! Andas in & andas ut – leva i nuet. Värdefullt och livsviktigt. Ganska okomplicerat egentligen, just så känns denna parfym- okomplicerad!

White Tea Edt 50 ml 375:- White Tea Edt 100 ml 495:- 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *