Liquid Eyeliner från Lumene

linn

Vill bara tipsa om en riktigt bra, billig, flytande eyeliner. Använder ni flytande eyeliner? Jag använder oftast kajalpenna men så testar jag denna flytande och konstaterar att den bara är så bra! Blueberry Liquid Eyeliner från Lumene.

Kan alltid vara svårt att applicera eyeliner om man inte är van, men efter några gånger brukar man lyckas rätt bra. Denna är lätt att applicera då penseln är ganska ”hård” och stadig vilket gör att du har bra kontroll över den. Vissa har en tendens att ”böja” sig så att de är svårare att jobba med men denna känns enkel! Färgen är intensivt svart och hållbarheten är väldigt, väldigt bra! Färgen fäster och torkar direkt. Går att åstadkomma både breda och tunna linjer. En eyeliner som är väl värd sitt pris!

Ca pris 129:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *