Moroccanoil Body Buff

linn

Lyxig och Vacker!  Denna Body Buff från Moroccanoil är just så! En kroppspeeling med en helt ljuvlig, naturlig, doft av rosor.

Body Buff fleur de Rose är en skrubb för kroppen. En naturlig peeling med rosenblad. Älskar att man kan se med blotta ögat att det är just rosor i produkten.

Formulan är rik och känslan är otroligt lyxig. Du skämmer bort dig med återfuktande oljor såsom arganolja, sesamolja, avokadoolja samt mandelolja. När du peelar får du bort döda hudceller, samtidigt tillför du även, med denna produkt, huden just dessa oljor, så det blir även en omedelbar känsla av återfuktning.

Du kan använda den på två sätt. Antingen peelar du på torr hud, innan duschen, eller på blöt/fuktad hud. Om du använder produkten på torr hud får du en kraftigare peeling. Använder du den på fuktad hud får du en mildare, mjukare peeling. Jag gillar båda alternativen, lite beroende på vad man känner för.

Då denna produkt innehåller många naturliga ingredienser så kan det vara bra att förvara den på en sval plats. Jag tycker burken är så himla fin…färgen, locket…så vill nog helst ha den framme 🙂

Som att vara i en rosenträdgård, av vård & lyx…

529:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *