Hydra Lagoon Overnight Mask från Mette Picaut

linn

Skärtorsdag, som jag längtat efter påsk! Tycker påsken är en otroligt mysig och skön helg, inga direkta måsten, utan lite mer ”bara vara”. Vaknade upp med ett återfuktat ansikte idag- helt fantastiskt! Finns några ansiktsmasker som är grymma på det här med återfuktning, denna från M. Picaut är en av dem! M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask.

Denna ansiktsmask är alltså idealisk om du letar efter en produkt som tillför rikligt med fukt och vård för ansiktet. Och det vill väl de flesta ha…?! Rik konsistens som jobbar anti-age och stimulerar nybildning av hudens celler, fukt och fasthet. En av ingredienserna är Malakit vilket är en grön ädelsten. Malakit är en kraftig antioxidant som skyddar och lugnar stressad hud. Andra härliga ingredienser är avokadoolja, squalane – stimulerar kollagen och elastin. Pentivitin och Hyaluronsyra jobbar med att öka fuktnivå er och på att fylla ut fina linjer, anti-age effekt.

Du kan välja att använda masken som en ”vanlig” mask, applicera på rengjort ansikte och låt sitta i 10-15 min och skölj sedan av. Eller så väljer du att sova med den, om du vill ha en riktig boost.

Denna mask känns så lyxig! Ecoluxury när det är som bäst! Doften är fräsch, som Picauts produkter brukar vara, och den gör verkligen skillnad! Härlig, rik & högkvalitativ!

499:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *