Keune Care Satin Oil

linn

Hurra för att jag just nu har hittat olika märken med favoritprodukter till håret! Den ena är den bästa jag hittills testat för blont hår/”silver-schampoo”…kommer på bloggen längre fram.. Och sedan så är det dessa fina produkter från Keune:

Keune Care är mitt hårs nya förälskelse! Perfekt för mitt hår som lätt känns torrt och lite sprött. Dessa gör underverk- resultatet är mjukt och följsamt! Och glansen blir så fin! Dessutom älskar jag förpackningarna/flaskorna – stilrena!

Keune har ett gäng olika ”familjer” för olika hårtyper. Denna som jag har är Care Satin Oil. Satin Oil-produkterna är berikade med Maracuja, Baobab & Monoïolja. Dessa stärker och ger glans utan att tynga ner håret eller göra det fett. Och det är just det jag haft svårt för att hitta förut, mycket glans har ofta gjort håret platt, men inte dessa produkter!

Satin Oil Schampoo & Satin Oil Conditioner är milda produkter som är perfekt för dig med matt, torrt hår. Schampoot är så mjukt och cremigt i formulan. Dessutom doftar det så gott och det räcker länge – en liten klick räcker långt! Balsamet är djupt fuktgivande som ger näring och glans.

Godingen och favoriten Satin Oil Treatment är en lyxig oljebehandling som är pricken över i att avsluta tvätten med eller att ta till när det behövs. Kamma i några droppar i vått eller torrt hår eller, om du vill maxa glansigheten, kan du droppa i några droppar i balsamet. Fantastiskt fint resultat med lyxig känsla!

Schampoo & Balsam 199:- Oil Treatment 299:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *