Linda Mehrens E2 – Medium Cream & Powder Eye Shadow/Concealer Brush

linn

Har precis välkomnat den tredje makeup-penseln från Linda Mehrens i min samling. Lycka! Om ni inte har testat hennes penslar så måste ni göra det! Magi/ penslarnas Rolls-Royce…eller hur jag nu ska benämna dem. De är helt fantastiska!

Denna gång är det E2 som flyttat in. E2 – medium cream & powder eye shadow/concealer brush. En mellanstor, platt, allroundpensel som passar lika bra till applicering av concealer som kräm- och puderögonskugga.

Tätheten i denna pensel gör att pigmenten stannar kvar i penseln, vilket innebär att det inte ”regnar” ner lös skugga under ögat när du applicerar den. Vilket är så vanligt med andra penslar. Med denna så hamnar skuggan där du jobbar med penseln! Mjuk och härlig! Håret är japanskt premiumfiber och handtaget är av björk från certifierad skog i Europa. Själva penseln är sammansatt för hand av en penselmästare i Europa. Riktigt Hantverk!

Kolla in dessa nästa gång du ska köpa ny pensel..värda varenda krona!

Ca pris 369:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *