Nyheter från Jane Iredale

linn

Nu ska ni få ta del av ljuvliga nyheter från Jane Iredale! Som ni kanske vet så började hon redan 1994 med just mineral-makeup, en serie med mineraler och pigment som låter huden andas. Något som jag sätter stort värde på!

Dessa nyanser av peach & rosa är så fantastiskt fina. Milda o ljuvligt somriga!

Bronzer – Peaches & Cream. Förra året hade jag en bronzer i nyansen Moonglow, som jag var en flitig användare av. Så blev så glad över att den kom i ännu en nyans i år, den fjärde. Och jag tycker denna är helt fantastiskt fin! Fyra varma, lyxiga nyanser av persika/rosa med skimmer. Alldeles lagom för en lätt, fräsch bronzing Touch. Lika fin nu som när du fått lite mer färg i sommar. Den passar även fint att använda som ögonskugga! Appliceras allra bäst på kinderna med en solfjäderborste.

Eye Shadow Triple Purepressed – Pink Quartz. En trio med jordnära färger. Perfekta vardags-skuggor som kommer att bli flitigt använda av mig. Dessa skuggor är rikligt pigmenterad och lätta att jobba med. Du kan välja att använda dem torra, för en lättare nyans, eller fuktad pensel för ett intensivare resultat. Väldigt milda så passar även känsliga ögon. Hållbarheten är riktigt bra!

Pure Gloss – Pink Lady. Passar helt perfekt till bronzern och ögonskuggorna! Ģloss som ger fin glans och samtidigt är vårdande. Väldigt krämigt men blir inte klibbigt. Fruktig doft. Skir rosa nyans.

Bronzer 499:- Eye Shadow 349:- Pure Gloss 279:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *