Goal Digger från Pür Cosmetics

linn

Ok, nu har jag hittat en palett som kommer att hänga med mig hela sommaren! Jag känner mig så där barnsligt glad, kär, i den här produkten… För det första är utseendet grymt snyggt!! Maffig! Och innehåller det du behöver… Jag pratar om min Vanity Palette från Pür Cosmetics – Goal Digger!

Nu pratar vi palette med snygg design, bra innehåll och otroligt praktisk! Vanity Palette, Eyes & Cheek finns i två utföranden, en ljusare: Dream Chaser och en med mörkare nyanser: Goal Digger. Den jag har är Goal Digger.

Denna palette består av fyra ögonskuggor, ett rouge, bronzer & highlighter. Komplett för ögon och kinder!

På högra sidan finns de fyra ögonskuggorna. Nyanser, både till dag o kväll. Aim High, 24/7, No Limit & Grind. Pigmenten är bra och nyanserna snygga!

Vänstra sidan består av highlighter; Glow Getter, rouge; Glambition och bronzern i mitten av paletten; Motivation. Denna bronzer är kraftfull så behövs väldigt lite av den.

Och….Den är praktisk!! Här pratar vi stor spegel! Och en bra sådan! Inte så vanligt att få den kvaliteten annars, tyvärr. Dessutom så går det att vinkla upp spegeln så att du kan ha paletten ståendes när du applicerar. Riktigt bra!

Paletten består av Energy Complex- en kombination av ginseng, grönt te & B-vitaminer. Dessa stimulerar hudens naturliga metabolism.

Hudvårdande, praktisk, lyxig o snygg! Älskar min Goal Digger (och namnen på nyanserna).

535:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *