Elizabeth arden Pro Triple Protection Factor Face & Body spf 30

linn

Våren kom äntligen! Solen och värmen börjar ta över mer och mer, så otroligt efterlängtat!! Och då tar även andra produkter lite mer plats, nämligen solskydd. Jag skulle kunna tjata hål i huvudet på alla hur viktigt det är med solskydd…för det är det! De flesta vill nog/väl? göra det de kan för att skydda sig mot hudcancer och för tidigt åldrande. Då är det just spf du behöver ha. Jag älskar verkligen solen och tar emot all D-vitamin som går, men ser då till att skydda mig samtidigt mot det skadliga.

En av mina favoriter i solskyddsdjungeln är Elizabeth Arden Pro’s Triple Protection Factor Face & Body med SPF 30.

Triple Protection Factor Face & Body har en lätt ofärgad formula. Den går snabbt in i huden och passar bra till alla hudtyper. Jag som lätt blir fet i huden i ansiktet är alltid lite ”rädd” att det ska täppa till porer och göra mig extra ”spegelblank”, men denna är riktigt bra!

Triple Protection står för 3 effekter som denna produkt har; 1. Solskyddsfaktor SPF 30, 2. Antioxidanter som skyddar mot fria radikaler (som uppstår pga UV-strålning och miljömässiga föroreningar) & 3. DNA-enzymer som förbättrar cellernas funktioner, som hjälper till att korrigera hudens ålderstecken.

Applicera jämnt över ansikte och kropp på morgonen. Vid solexponering så bör du alltid upprepa applicering för att bibehålla solskyddet, då det ”nöts” bort vid svettning, bad eller handdukstorkning. Går att använda ensam eller ovanpå din vanliga hudvårdsrutin.

Elizabeth Arden Pro är ett av mina stora favoritmärken vad gäller hudvårdsprodukter, och kan varmt rekommendera denna trippel-verkande spf. Älskar kombinationen av riktigt vårdande o skyddande i ett! Som dessutom är ”osynlig” på huden!

839:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *