Aco Sunkissed Body – Gradual Effect

linn

Jaha, där fick jag tillbaka för att jag sist skrev att värmen tog över mer och mer…I morse kändes det som att jag skulle kunna möta en isbjörn i kullerstens-gränderna….vinterjackan på o snöblandat…ge mig tropisk värme!!!

Brun-utan-sol ger iaf en boost vad gäller vår o sommar. Jag är ju flitig användare, året om, mensåklart mer så här års. Finns såmånga varianter, och både bra och mindre bra, svåra och lätta. En variant som är lätt att använda och som det oftast inte kan bli ”fel” med är en Gradual Tanning, såsomACO Sunkissed Body, Gradual effect:

ACO’s Sun Kissed Body är en brun utan sol som ger gradvis ”bränna”, en fuktgivande Lotion som ger lätt färg. För att uppnå riktigt gyllene färg krävs att du applicerar denna flera dagar i rad, då den är mild i resultatet. Efter första applicering har du fått en väldigt lätt gyllene färg. Bra för den som är rädd för att det ska bli ”för mycket” eller för att underhålla den egna färgen.

Denna innehåller Triple moist Complex vilket bidrar till en riklig återfuktning av huden. Känslan är lätt, den är smidig att smörja in sig med, lätt i konsistensen vilket gör att resultatet är enkelt att få jämnt. Perfekt för dig som inte är så van vid bus.

Smidig flaska med skruvkork, som inte tas bort. Vrid så öppnas den.

Lite blommig i doften och aningen brun-utan-sol doft, men mild. Tycker det här är en väldigt prisvärd Gradual Tanning produkt. Går relativt snabbt in i huden och ger ett lätt & fräscht resultat.

89:- 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *